سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص استفاده برخی کارخانه از ذرات دامی در تولید فرآورده های غذایی گفت: استفاده از هرگونه آلودگی و ماده فراتر از استاندارهای تعیین شده خلاف قانون است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه چیپس و اسنکهای پف شده یا غلات حجیم شده به دلیل داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از حد مصرف شود، عنوان کرد: چرا که استفاده از این گونه مواد کبد، قلب و جریان خون را تحت تاثیر قرار میدهد و موجب بیماری مختلف از جمله فشار خون میشود.
مظهری با بیان اینکه استفاده از تنقلاتی از جمله چیپس و اسنکهای پف شده نباید مبنای تغذیه قرار گیرد، تصریح کرد: این دسته از خوراکیها حاوی مواد افزودنی و نمکهای فراواناند و استفاده زیاد از آنها سلامت بدن را به خطر میاندازد.
مظهری اظهار داشت: استفاده بی رویه از تنقلاتی که دارای رنگهای خوراکی، نمک و مواد افزودنیاند به عنوان مادهای سمی برای بدن و اندامهای داخلی محسوب میشوند و باید از مصرف زیاد آن پرهیز کرد.
وی با اشاره بر بیماریهای ناشی از رنگهای خوراکی و نمکها تصریح کرد: نمکهای فراوان موجود در چیپس و اسنکهای پف شده زمینه سرطان، فشار خون، آسیب به چشم، قلب و کلیه را ایجاد خواهد کرد.
مظهری با بیان اینکه استفاده از مواد غیر مجاز سلامت مردم را به خطر میاندازد، تاکید کرد: مراجع ذی صلاح باید این گونه موارد را پیگیری و با آن برخورد کنند.
وی تصریح کرد: برخی افراد سودجو به دلیل عدم کنترل نهادهای مربوط و برای سودجویی موجب صدمه به سلامت عمومی جامعه میشوند.
نظر شما